Even voorstellen

Mijn naam is Romy, 30 jaar oud, ik woon in Alphen aan den Rijn, en… trotse eigenaresse van de Baby Spa Alphen aan den Rijn!

Ik krijg vaak de vraag; “Hoe ben je erop gekomen een baby spa te starten?” En die vraag is niet heel vreemd, gezien ik afgelopen jaren 2 horeca zaken runde; een behoorlijke switch dus. Een nieuwe uitdaging, een nieuw concept in Alphen en voor mij fijnere werktijden in combinatie met mijn gezin – wat mij enthousiasmeerde om mijn plan te gaan realiseren! 🙌🏻

Mijn dochter heeft als baby veel last gehad van de ‘bekende’ fysieke ongemakken zoals reflux, onrust en krampjes. Ik heb destijds alles geprobeerd haar pijn te kunnen verlichten, maar ze zou eroverheen groeien. Ik voelde mij machteloos als ik het moest aanzien en haar niet kon helpen. Toen ik hoorde dat floaten en baby massage een enorm positief effect heeft op deze ongemakken, ben ik me hier verder in gaan verdiepen.
Zo is het idee van de baby spa ontstaan.

Wat de baby spa voor jou en je baby kan doen, naast een moment van quality time met elkaar, lees je op mijn site en ik zal hier in mijn posts op social media dieper op in gaan.
Graag tot snel in de baby spa