Reviews

“Echt een hele mooie babyspa! Toen onze dochter 10 weken was, was ik er voor de eerste keer. Ze vond het heerlijk, inmiddels is ze 16 weken en voor de 2e keer geweest. Het was weer genieten voor haar. Romy neemt alle tijd voor je kleintje, erg fijn!”


“Mijn dochtertje Noor van 4 maanden mocht laatst heerlijk floaten bij de Baby Spa. Het was een warm ontvangst, niet alleen door de sfeer, want wow wat mooi daar, maar ook door Romy. Het voelt meteen een beetje thuis. Noor vond het helemaal prima in het badje, zo heerlijk om haar te zien genieten! Uiteindelijk zelf maar eruit gehaald want er wachtte nog een massage. Romy legde alles heel rustig uit zodat ik Noor kon masseren, het was zo fijn! De technieken zijn thuis al een paar keer toegepast. Dankjewel Romy! We komen snel weer!”


“Wauw, wat een mooie babyspa is Baby Spa Alphen aan den Rijn. De eerste keer geweest toen mijn dochtertje 1 maandje was met een friendsdate, zo leuk! Mijn dochtertje had zo genoten en ik ook dat we nog een keer zijn geweest. De sfeer is fijn en er wordt de tijd voor jou en je baby genomen. Het is een heerlijk geniet momentje!”


“Ik ben in een aantal Baby Spa’s in Nederland geweest en vind Baby Spa Alphen aan den Rijn het meest sfeervol . Daarnaast is het super fijn dat ze beschikken over de chest float, mijn dochter Chelsey vond het echt zooo fijn! Ze heeft het overzicht in het badje waardoor ze leuk kan spelen en de ruimte waardoor ze lekker kan spartelen en ontspannen. Echt een aanrader.”


“Na een vriendelijk ontvangst van eigenaresse Romy kon de ontspan sessie voor mijn zoontje beginnen. Ook voor mij natuurlijk want niks is relaxter dan je zoontje zien ontspannen en genieten. Inmiddels zijn we al een keer of 5 geweest en zijn mede door de sessies zijn darmkrampjes verdwenen en is het een heerlijk relaxte en vrolijke baby “


“Van het weekend voor de 2de keer geweest. Een aanrader! Ons mannetje vond het dobberen en bubbelen heerlijk en na de massage was hij helemaal ontspannen.”


“Mijn zoontje van 10 weken oud vond het geweldig en heerlijk ontspannen.”


“Ontzettend mooie Baby Spa. Ik ben hier geweest met onze zoon toen 13 weken. Hij had last van obstipatie… sinds de dag nadat we bij de Baby Spa zijn geweest heeft hij hier geen last meer van. Echt super zeer tevreden.”


“Een hele ontspannende middag gehad bij deze baby spa! Hele lieve begeleiding en we kwamen alle drie echt tot rust, ons dochtertje vooral, ze vond het heeeerlijk!!”


“Erg leuke ervaring! Onze kleine man vond het heel relaxed. Voor onszelf ook leuk om naar te kijken, heel ontspannend. Sfeer is goed, alles zeer netjes en schoon. Fijne begeleiding van Romy. Aanrader!”


“Vandaag heeft mijn 9 weken oude dochter gefloat. Echt een aanrader. De zaak is erg netjes en mooi.”


“Voor ons zoontje helemaal ontspannend. Er hangt een relaxte sfeer. Goed verzorgd. Konden zelfs even ons zoontje wegen. Fijne ervaring. Wij komen terug.”


“Een heel erg warm welkom door Romy, nu voor de 2e keer geweest en onze dochter heeft weer heerlijk genoten.”