Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Annuleren & no-show beleid

  • Bent u verhinderd? Dan kunt u minimaal 24 uur voor uw afspraak annuleren per e-mail. De betaling die u heeft gedaan wordt on hold gezet en kan worden gebruikt bij een nieuwe afspraak binnen 14 dagen.
  • Bij het niet nakomen van uw afspraak zonder annulering per e-mail, bent u helaas uw aanbetaling kwijt voor de gereserveerde tijd en overige gemaakte kosten. 

Moeten we onze baby van tevoren voeden?

  • Als uw baby hongerig is, kan hij/zij niet optimaal genieten van de sessie. Hydrotherapie kost veel energie. U kunt een flesje bij ons opwarmen, zodat u voor de sessie uw baby nog kunt voeden. 

Wat is de beste tijd om de baby spa te bezoeken?

  • Voor de newborn baby’s is dit wanneer ze geslapen en gedronken hebben. Dit kan dus ’s ochtends of ’s middags. Als u vaker bent geweest en uw baby is al gewend aan het floaten kan dit natuurlijk ook op andere tijdstippen. 

TIP: voor baby’s met een verstoord slaap ritme is het ideaal om gebruik te maken van de avondsessie om 19:00 uur. 

Vanaf en tot welke leeftijd zijn baby’s welkom?

  • Vanaf 14 dagen oud kunt uw baby heerlijk komen genieten van een ontspannende float sessie. Na 8 maanden worden de baby’s te groot en te druk voor het floaten en kunnen ze zich gaan afzetten. Premature baby’s kunnen tot 9 a 10 maanden komen floaten. 

Mag onze baby komen na een vaccinatie?

  • Uw baby mag de eerst volgende 72 uur na de vaccinatie helaas geen bezoekje aan de baby spa brengen. Hetzelfde geldt voor een virusinfectie, koorts of griep. Wanneer hij/zij volledig hersteld is kan er weer deelgenomen worden aan een sessie. 

Hoeveel personen mogen wij meenemen naar de baby spa?

  • Er mogen maximaal 2 personen meegenomen worden naar de baby spa. Het belangrijkste is dat de baby’s optimaal kunnen genieten van een rustige en ontspannen omgeving, wat alleen gewaarborgd kan worden als er niet teveel prikkels zijn. Wij hebben geen aparte wachtruimte voor een evt. derde persoon. 

Bij het boeken van een privésessie is het wel mogelijk om extra personen mee te nemen, aangezien jullie dan de enige bezoekers in de baby spa zullen zijn. 

Kunnen wij makkelijk parkeren en is er OV in de buurt?

  • Er is rondom ons pand altijd genoeg gratis parkeergelegenheid. De bus stopt elk half uur op de Europalaan, dit is ook ongeveer letterlijk voor de deur van de baby spa.